Despre noi PDF Imprimare E-mail

Mac Douglas Grup este lider in importul si distributia de echipamente de supraveghere si securitate pe piata de profil din Romania, in special pentru echipamentele CCTV, cu intreaga lor gama de produse: camere, lentile, monitoare, controlere PTZ, Digital Video Recordere, echipamente de stocare date, software pentru vizualizare-control-management retea, procesare semnal video, surse de alimentare, cabluri, accesorii.

 

Societatea noastra a fost infiintata in anul 1993, prestand inca de la inceput activitatea de import si distributie in domeniul echipamentelor de securitate. Crescand continuu, Mac Douglas Grup a devenit o societate cu un important portofoliu de clienti si furnizori. Aceasta este o consecinta directa a preocuparii noastre de a oferi clientilor nostri produse intr-o gama larga, cu cel mai bun raport calitate/pret si in timp util, in concordanta cu necesitatile lor.

Suntem membrii ai Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

 

Mac Douglas Grup - importator & distribuitor autorizat de echipamente Hikvision.

De la A/V Compression Boards la Embedded Net Digital Video Recorders (DVR) si Multi-purposes Digital Video Servers (DVS), de la produse de retea front end precum Camere IP si IP Speed Dome, Hikvision vine cu cea mai avansata solutie H.265+ pentru industria de supraveghere.

Pelco ofera cea mai larga gama de solutii de reproducere a imaginilor, fie ca aplicatia dvs. necesita protectie de mediu normala, rezistenta la vandalism/impact, presurizare sau capacitati de protectie la explozie.

Datorita faptului ca fiecare instalatie video de securitate necesita o gama de solutii de reproducere a imaginilor in functie de amplasarea camerei, de mediu sau de efectul vizual dorit, doar un furnizor cu o gama completa de produse, tehnologii si carcase se poate conforma necesitatilor respective. Apelati la Pelco pentru toate necesitatile dvs. de reproducere a imaginilor... in fiecare aplicatie:

  • aplicatii estetice sau discrete
  • deschise si preventive
  • medii dificile sau extreme
  • supraveghere generala
  • aplicatii zi/noapte sau cu nivel de lumina extrem
  • securitate sporita sau rezistenta la vandalism/impact