Caută produs

Despre noi PDF Imprimare E-mail

Societatea comercială Mac Douglas Grup este lider în importul şi distribuţia de echipamente de supraveghere si securitate pe piaţa de profil din România, în special pentru echipamentele CCTV, cu întreaga lor gamă de produse: camere, lentile, monitoare, controlere PTZ, Digital Video Recordere, echipamente de stocare date, software pentru vizualizare-control-management reţea, procesare semnal video, surse de alimentare, cabluri, accesorii.

 

Societatea are furnizori din întreaga lume: Europa, Asia - Japonia, Statele Unite ale Americii, companii cunoscute şi foarte apreciate atât pentru calitatea produselor lor cât şi pentru brandurile lor: Pelco, Rainbow, Ganz, Computar, Watec, GE, D-Max, Kodicom, Kocom, Nadatel, Samyang, Hikvision, Honeywell, UTC, Yoko, TVS, Sunell, Beyonds, Evetar, Vido şi multe altele. Suntem întotdeauna deschişi către alţi furnizori, gata să stabilească relaţii de afaceri bazate pe parteneriat, în beneficiul comun. Politica noastră este să evoluăm împreună cu partenerii noştri, în scopul satisfacerii în condiţii din ce în ce mai bune a cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor noştri.

 

Societatea noastră a fost înfiinţată în anul 1993, prestând încă de la început activitatea de import şi distribuţie în domeniul echipamentelor de securitate. Crescând continuu, Mac Douglas Grup a devenit o societate cu un important portofoliu de clienţi şi furnizori. Aceasta este o consecinţă directă a preocupării noastre de a oferi clienţilor noştri produse într-o gamă largă, cu cel mai bun raport calitate/preţ şi în timp util, în concordanţă cu necesităţile lor.

 

images/3.jpg

 

Noi suntem în permanenţă în contact cu cele mai noi tehnologii şi soluţii de securitate, încercând să le promovăm pe piaţa noastră, oferind în acest scop clienţilor noştri societăţi de instalare precum şi şcolarizare gratuită la sediul societăţii noastre.
Succesul activităţii noastre se bazează şi pe profesionalismul şi calitatea umană a managerilor şi angajaţilor societăţii, preocupaţi continuu să-şi îmbunătăţească performanţele şi calificarea. Cu aceste atuuri noi suntem încrezători în capacitatea noastră de a face faţă provocărilor noii pieţe europene şi noilor cerinţe de membru al Uniunii Europene.

 

images/6.jpg

 

Suntem membrii ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României.