Cariere

Compania Mac Douglas Grup este profund dedicată obiectivului de a îmbunătăţi securitatea companiilor şi a instituţiilor din întreaga lume, prin intermediul tehnologiei de securitate și supraveghere din ce în ce mai avansată. Oferta sa completă de soluţii include dispozitive tip CCTV, antifurt, anti incendiu și acces control optimizate pentru afaceri. În calitate de lider sectorul dispozitivelor de securitate și control pentru companii, Mac Douglas Grup deţine poziţia optimă pentru a ajuta organizaţiile să-şi asigure din punct de vedere al securității datele şi personalul.

Scopul nostru este să creăm un mediu care să le permită tuturor angajaţilor să-şi realizeze potenţialul. Ne angajăm, de asemenea, să menţinem un mediu de lucru divers şi deschis, care este de natură să ne permită adaptarea optimă la schimbările foarte rapide de pe piaţa globală.

"Promisiunea Mac Douglas Grup faţă de angajaţi" reprezintă o ofertă concretă pentru fiecare membru al echipei, valabilă încă din prima zi de lucru.


 

Această "promisiune" conţine patru elemente, menite să motiveze şi să implice angajaţii, menţinând crescut nivelul satisfacţiei şi al "stării de bine" în cadrul echipei. Aceste patru elemente sunt:

 

* Valorile şi modalitatea de acţiune specifică Mac Douglas Grup
* Recompensele în funcţie de performanţă
* Dezvoltarea profesională şi personală
* Echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală