• Hikvision anunță noi soluții de securitate Turbo HD 5.0

Hikvision introduce seria de produse de supraveghere Turbo HD 5.0, care include DVR-urile Turbo HD AcuSense și camerele Turbo HD ColorVu. Aceste tehnologii reduc la minimum intervențiile manuale și costurile de securitate.


DVR-urile Turbo HD AcuSense

Seria de DVR-uri AcuSense utilizează cele mai recente tehnologii deep learning pentru a spori detecția obiectelor. Mai exact, DVR-ul Turbo HD AcuSense detectează vehicule sau oameni, filtrează alarmele false declanșate de animale, frunze și alte obiecte nesemnificative și minimizează controalele manuale costisitoare. Ca un beneficiu suplimentar, caracteristica AcuSense Quick Target Search identifică și extrage în mod automat imagini ale oamenilor și vehiculelor din seturi de date video vaste, salvând personalul de la căutarea prin seturi de date masive.


Camerele Turbo HD ColorVu

Camerele Turbo HD ColorVu oferă imagini video color strălucitoare 24/7, chiar și în condiții de lumină foarte scăzută. Capabilitățile camerei de îmbunătățire a culorii sunt alimentate de un iris mare și o sticlă optică ED, o lentilă de difuzie anti-orbire, pixeli mari de detectare, iluminare suplimentară caldă și o serie de alte tehnologii video inovatoare.

 

  • Pelco și IBM, combină camerele puternice, VMS si analiza video inteligenta

Pelco ™ by Schneider Electric, lider mondial în domeniul supravegherii și securitații, a anunțat o alianță tehnologică cu IBM, lider în domeniul inteligenței artificiale (AI), pentru a crea "Pelco Analytics Powered by IBM".
Colaborarea integrează perfect analizele profunde ale IBM-ului în sistemul Pelco de video management (VMS), mobilizarea datelor din înregistrările video pentru a identifica rapid potențialele riscuri sau oportunități.

Softul poate analiza rapid volume video imense pentru a identifica persoane și obiecte de interes, reducând dramatic timpul necesar unei analize video criminalistice.

Alianța dintre Pelco și IBM permite un nou nivel de personalizare prin integrarea de la un capăt la altul, integrare la nivel de cod care include hardware, VMS și capabilități de analiză într-o soluție cu adevărat fără probleme.