Distribuitor & Importator autorizat

 

Mac Douglas Grup - importator & distribuitor autorizat de echipamente Hikvision.

Societatea noastră a fost înfiinţată în anul 1993, prestând încă de la început activitatea de import şi distribuţie în domeniul echipamentelor de securitate. Crescând continuu, Mac Douglas Grup a devenit o societate cu un important portofoliu de clienţi şi furnizori. Aceasta este o consecinţă directă a preocupării noastre de a oferi clienţilor noştri produse într-o gamă largă, cu cel mai bun raport calitate/preţ şi în timp util, în concordanţă cu necesităţile lor.

De la A/V Compression Boards la Embedded Net Digital Video Recorders (DVR) si Multi-purposes Digital Video Servers (DVS), de la produse de retea front end precum Camere IP si IP Speed Dome, Hikvision vine cu cea mai avansata solutie H.265+ pentru industria de supraveghere.

Pelco ofera cea mai larga gama de solutii de reproducere a imaginilor, fie ca aplicatia dvs. necesita protectie de mediu normala, rezistenta la vandalism/impact, presurizare sau capacitati de protectie la explozie.

Datorita faptului ca fiecare instalatie video de securitate necesita o gama de solutii de reproducere a imaginilor in functie de amplasarea camerei, de mediu sau de efectul vizual dorit, doar un furnizor cu o gama completa de produse, tehnologii si carcase se poate conforma necesitatilor respective. Apelati la Pelco pentru toate necesitatile dvs. de reproducere a imaginilor... in fiecare aplicatie:

  • aplicatii estetice sau discrete
  • deschise si preventive
  • medii dificile sau extreme
  • supraveghere generala
  • aplicatii zi/noapte sau cu nivel de lumina extrem
  • securitate sporita sau rezistenta la vandalism/impact