• Hikvision lanseaza a doua generatie de sisteme Intercom

Configurare flexibila si interfata de operare usoara!

Statia modulara de exterior prezinta un design industrial artistic si diverse module optionale, cum ar fi modulul de adresare, modulul tastaturii, modulul cititor de carduri, modulul indicator, modulul gol si altele.

Monitorul interior a castigat premiul Red Dot pentru conceptul sau.

Camera Fisheye exterioara este de 2 MP iar tehnologiile WDR si Night Vision ofera o calitate excelenta a imaginii.

Interfonul video suporta toate sursele de alimentare POE standard.

De asemenea, are compatibilitate flexibila si se poate integra cu sistemele CCTV. Cand o persoana ajunge la usa, actiunile - cum ar fi apasarea butoanelor, trecerea unei cartele sau chiar dezasamblarea unitatii – pot declansa camerele conectate la sistem. Imaginile sunt inregistrate de sistemul NVR / DVR.

  • Hikvision anunta noi solutii de securitate Turbo HD 5.0

Hikvision introduce seria de produse de supraveghere Turbo HD 5.0, care include DVR-urile Turbo HD AcuSense si camerele Turbo HD ColorVu. Aceste tehnologii reduc la minimum interventiile manuale si costurile de securitate.


DVR-urile Turbo HD AcuSense

Seria de DVR-uri AcuSense utilizeaza cele mai recente tehnologii deep learning pentru a spori detectia obiectelor. Mai exact, DVR-ul Turbo HD AcuSense detecteaza vehicule sau oameni, filtreaza alarmele false declansate de animale, frunze si alte obiecte nesemnificative si minimizeaza controalele manuale costisitoare. Ca un beneficiu suplimentar, caracteristica AcuSense Quick Target Search identifica si extrage in mod automat imagini ale oamenilor si vehiculelor din seturi de date video vaste, salvand personalul de la cautarea prin seturi de date masive.


Camerele Turbo HD ColorVu

Camerele Turbo HD ColorVu ofera imagini video color stralucitoare 24/7, chiar si in conditii de lumina foarte scazuta. Capabilitatile camerei de imbunatatire a culorii sunt alimentate de un iris mare si o sticla optica ED, o lentila de difuzie anti-orbire, pixeli mari de detectare, iluminare suplimentara calda si o serie de alte tehnologii video inovatoare.

  • Pelco si IBM, combina camerele puternice, VMS si analiza video inteligenta

Pelco ™ by Schneider Electric, lider mondial in domeniul supravegherii si securitatii, a anuntat o alianta tehnologica cu IBM, lider in domeniul inteligentei artificiale (AI), pentru a crea "Pelco Analytics Powered by IBM".
Colaborarea integreaza perfect analizele profunde ale IBM-ului in sistemul Pelco de video management (VMS), mobilizarea datelor din inregistrarile video pentru a identifica rapid potentialele riscuri sau oportunitati.

Softul poate analiza rapid volume video imense pentru a identifica persoane si obiecte de interes, reducand dramatic timpul necesar unei analize video criminalistice.

Alianta dintre Pelco si IBM permite un nou nivel de personalizare prin integrarea de la un capat la altul, integrare la nivel de cod care include hardware, VMS si capabilitati de analiza intr-o solutie cu adevarat fara probleme.