OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Distribuitor Hikvision

 Mac Douglas Grup - importator & distribuitor autorizat de echipamente Hikvision.

mai multe...
 
Distribuitor Hikvision

 Mac Douglas Grup - importator & distribuitor autorizat de echipamente Hikvision.

Societatea noastră a fost înfiinţată în anul 1993, prestând încă de la început activitatea de import şi distribuţie în domeniul echipamentelor de securitate. Crescând continuu, Mac Douglas Grup a devenit o societate cu un important portofoliu de clienţi şi furnizori. Aceasta este o consecinţă directă a preocupării noastre de a oferi clienţilor noştri produse într-o gamă largă, cu cel mai bun raport calitate/preţ şi în timp util, în concordanţă cu necesităţile lor.

De la A/V Compression Boards la Embedded Net Digital Video Recorders (DVR) si Multi-purposes Digital Video Servers (DVS), de la produse de retea front end precum Camere IP si IP Speed Dome, Hikvision vine cu cea mai avansata solutie H.265+ pentru industria de supraveghere.

 

Supraveghere video, Pelco, Hikvision, Supraveghere CCTV, Camere de Supraveghere, Supraveghere camere, DVR, Digital Video Recorder, DVRuri, sisteme de supraveghere video, importator si distribuitor sisteme de supraveghere, Sisteme supraveghere, DVR supraveghere