Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Software arrow IVMS5200, soft HIKVISION


Cod produs: IVMS5200

IVMS5200, soft HIKVISION

produs de


Caracteristici cheie

  • Flexibilitate

Platforma iVMS-5200 Professional ofera trei modalitati de accesare a sistemului de supraveghere:

  1. Mobile Client iVMS-5200 - poate fi descarcat de pe App Store sau Google Play.
  2. Web Client - permite utilizatorilor sa monitorizeze sistemul prin browserul preferat.
  3. Control Client - care ofera diverse instrumente pentru operatiunile de supraveghere comune.

Acesti clienti va ofera flexibilitatea de a alege cea mai convenabila optiune pentru nevoile dumneavoastra.

  • Raspuns rapid pentru evenimente

Centrul de alarma utilizeaza culori diferite pentru a indica nivelele diferite de alarme. Utilizarea sistemului iVMS-5200 Professional va permite sa vizualizati si sa raspundeti repede la alarme pentru a preveni escaladarea ulterioara. Functia de vizionare video a software-ului va ajuta sa oferiti utilizatorilor o explicatie in detaliu a ceea ce a declansat alarma.

  • Monitorizare eficienta in timp real

O previzualizare a ecranului auxiliar asigura supravegherea in timp real. Software-ul suporta, de asemenea, o vedere globala a tuturor camerelor de luat vederi din scena de supraveghere, astfel incat sa puteti identifica cu mai multa precizie o problema.

  • Interfata de operare simpla

Software-ul ofera mai multe configuratii uzuale, inclusiv adaugarea dispozitivelor, configurarea stocarii, configurarea evenimentelor si setarea utilizatorilor. Puteti folosi aceste instrumente pentru a finaliza rapid si usor configurarea initiala.

  • Recunoastere foarte precisa

Folosind iVMS-5200 Professional, puteti sa identificati cu exactitate miscarea persoanelor si a vehiculelor pe baza algoritmilor video inteligenti. Puteti cauta videoclipuri utilizand functii inteligente, cum ar fi invazia regionala si detectarea liniilor incrucisate. Aceste instrumente sofisticate va ajuta sa monitorizati detaliile cu precizie extrem de mare.

  • Add-on Module

Pentru a satisface cerintele clientilor din diferite sectoare pentru diferite scenarii, Hikvision ofera module add-on iVMS-5200 pentru ai ajuta sa construiasca un portofoliu complet de solutii verticale. Aceste programe de completare pot fi adaugate pas cu pas pe masura ce firma se extinde.

Recunoasterea placutei de inmatriculare (LPR)

Modulul LPR citeste si recunoaste automat informatiile de pe placuta de inmatriculare din vehiculele care trec si inregistreaza informatiile cu instantaneele insotitoare.

 

 

Tranzactie

Modulul Transact este un modul inteligent care integreaza sistemele CCTV si POS, oferind o solutie perfecta pentru prevenirea pierderilor de casierie si extragerea inteligenta a datelor POS.

 

 

Business Intelligence (BI)

Modulul Business Intelligence (BI) este un set de instrumente concepute pentru a transforma datele nestructurate in informatii semnificative si utile pentru analiza afacerilor.

 

 

Gestionarea videoclipurilor mobile

Modulul GIS ofera o gestionare intuitiva a inregistrarii video mobile si imbunatateste sistemele de supraveghere a vehiculelor pentru a asigura functionarea corecta a autobuzelor, a taxiurilor, a transportatorilor de bani si a vehiculelor de politie.

 

 

Managementul parcarii

Modulul de management al parcarii este conceput pentru gestionarea parcarilor. Ajuta la asigurarea securitatii accesului in parcare cu functii care includ monitorizarea video in timp real, captarea vehiculului, LPR (recunoasterea placii de inmatriculare), lista alba si lista neagra, controlul portii automate / barierei si afisarea numarului de locuri de parcare ramase.

 

 

O SINGURA PLATFORMA PENTRU INTREGUL SISTEM: iVMS-5200 PRO

Inima unui sistem de supraveghere video al unui oras este platforma de comanda si control: Sistemul de gestionare video. Software-ul iVMS-5200 Pro reprezinta solutia VMS gasita de Hikvision pentru o gestionare facila si eficienta a tuturor camerelor video utilizate (indiferent daca sunt centrate pe zone specifice, acopera arii mari sau citesc placute de inregistrare).

Acesta furnizeaza imagini live, acces la inregistrari, alerte de alarma, vizualizare pe monitoare multiple cu grafice si pop-up-uri de evenimente, precum si o rulare a imaginilor de la distanta pe unitati mobile. O platforma de server/client ofera posibilitatea catorva utilizatori sa opereze simultan, fara intreruperi, 24 de ore din 24.

 

VIZIONARE IN TIMP REAL SI REDAREA INREGISTRARILOR CU EMAP

Platforma iVMS-5200 Pro cu pluginul Mobil reprezinta softwareul ideal pentru managementul centralizat al dispozitivelor mobile. Inregistratorul video se poate conecta securizat la platforma in mod Push prin retele 3G/4G, metoda care depaseste limitele traditionale ale operatorilor, sau prin WiFi. Aceasta platforma performanta ii permite centrului de securitate sa asigure o conexiune live, redare sau o conexiune audio bidirectionala, sa gestioneze sesiunile de backup si sa detecteze alertele de alarma trimise de vehicule. Datorita sistemului GPS integrat in inregistratoare, vehiculele pot fi localizate pe harti, iar traseele lor pot fi monitorizate in timp real.

SOLUTII DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU VEHICULE

Sistemele de supraveghere de pe autobuze, tramvaie si trenuri actioneaza ca un mijloc de intimidare impotriva oricarei forme de activitate criminala si creste sentimentul de siguranta al pasagerilor si soferilor. Flotele de vehicule mici sau mari, precum autobuze scolare, camioane sau masini de transport valori, pot fi gestionate cu aceleasi rezultate excelente.

Gama completa de solutii de supraveghere video de la Hikvision filmeaza si inregistreaza in regim non-stop atat interiorul, cat si exteriorul vehiculului, in concordanta cu regulamentele de protejare a datelor personale. Sistemul permite localizarea vehiculului si inregistreaza orice accelerare sau decelerare iesite din comun care pot avea loc in situatii precum un accident.

AVANTAJELE UNEI PLATFORME DESCHISE

Avand in vedere standardele foarte inalte de securitate, este necesara o grija deosebita atunci cand se creaza o solutie integrata. De aceea, este indispensabil un sistem de gestionare video care sa fie flexibil si capabil de integrare cu standarde deschise ONVIF si proprietare SDK.

Din acest motiv, sistemul de gestionare si centralizare Hikvision iVMS-5200 se bazeaza pe o platforma deschisa, dar, in cazul in care un software de gestionare este deja instalat, toate dispozitivele Hikvision pot fi integrate cu alte platforme.

 


Ultima actualizare: